Hvad skal jeg have med på ferien? 5 ting der giver det helt rigtige, afslappede ferielook

Skal du snart på en længe ventet ferie? Du glæder dig sikkert rigtig meget, men inden du kan give dig hen til varme og idylliske omgivelser, skal du lige have pakket de rigtige ting med, så du kan se godt ud på ferien, samtidig med at du selvfølgelig kan slappe af i det tøj, du har valgt at tage på.

Der er mange skønne feriedestinationer at vælge imellem, men man skal også have det rette tøj med til den type ferie, man vælger. Det får du inspiration til herunder, hvor der bliver gennemgået ting, der giver det rette, afslappede ferielook, som stadig er stilet.

Solbrillerne

En beklædningsgenstand, som næsten er helt utænkelig at have med, når man skal på ferie, er naturligvis solbriller. Først og fremmest ser solbriller smarte og ferieagtige ud, men vigtigst af alt har de en praktisk funktion - nemlig at de beskytter øjnene mod solen, som jo typisk er der meget af tiden, uanset hvor man er på ferie sydpå. 

Solbrillerne fungerer både, når man ligger ved poolen og slikker sol, og når man er ude at shoppe eller spise i den by, man er i. Så hvis du gerne vil opnå det smarte ferielook og selvfølgelig også undgå at få alt for skarpt lys i øjnene, så skal du helt sikkert pakke et par solbriller ned i kufferten.

Stråhatten

Noget andet, som er med til at give det perfekte ferielook, er stråhatten. Det lyder måske umiddelbart som en beklædningsgenstand, der er lidt for vovet til dig, fordi det måske ikke er noget, man ville gå med derhjemme. Men de tanker skal du bare smide langt ud af vinduet, for faktisk er det slet ikke så skørt at gå rundt med en smart stråhat, når man er på ferie.

Der er nemlig rigtig mange, der går med forskellige hatte. Det er nemlig ret praktisk i forhold til, at man kan beskytte sin hovedbund for sol, og så kan en rigtig stråhat også give lidt skygge til ansigtet, så man ikke får alt for meget farve på eksempelvis næsen og panden, som kan være meget udsatte.

Og så er der altså også bare noget ved stråhatte, der bare udstråler sommer og ferie, så det er altså den perfekte beklædningsgenstand til når man er på ferie - den er både smart at se på og praktisk at bruge.

Sommerkjolen

Der skal selvfølgelig også noget tøj til, når man skal lave det perfekte, afslappede ferielook, og her er der rigtig mange, der vælger sommerkjolen. Der er uendeligt mange sommerkjoler at vælge imellem i forskellige længder, materialer og farver, så det kommer egentlig meget an på, hvad man selv synes er mest sommerligt, og selvfølgelig også mest behageligt.

Det er for det første rigtig flot at have en smuk sommerkjole på, når det er sommer, og man er på ferie, fordi det bare giver et rigtig sommerligt look. Med derudover så er det også en ret smart beklædningsgenstand, når det netop er varmt udenfor, fordi man typisk give kroppen mere luft, når man har kjole på, end hvis man eksempelvis vælge bukser eller shorts - og det er faktisk uanset om kjolen er kort eller lang.

Hvis man bare vælger et lækkert, luftigt materiale, så kan man næsten have sommerkjolen på på både de meget varme dage og de lidt mere kølige aftener. Så sørg for at pak en masse smukke sommerkjoler med. 

Sandalerne

Der skal også vælges noget smart og praktisk fodtøj til ferien, og her er det helt oplagt med nogle gode sandaler. Hvis man skal til en varm destination, er det i hvert fald helt tosset at tage nogle varme sko med, som lukker af for, at der kan komme luft til fødderne - dem kan man bare lade blive derhjemme.

Tag i stedet for nogle dejlige sandaler med, som gerne skal være nemme at hoppe i, men som måske også kan lukkes med en rem bag på, hvis man eksempelvis skal ud og lidt eller ind til byen og kigge i butikker. Sandaler er altså smart, fordi de giver dejligt meget luft til fødderne, så de kan ånde, men også fordi det er nogle, man lige hurtigt kan tage af på, alt afhængig af hvad man skal. 

Badedragten

På et eller andet tidspunkt på din ferie, vil du sikkert også gerne ud og bade lidt, om det så er i en pool eller ved stranden. Hvis du er en rigtig vandhund, så er det måske endda noget, som du regner med at gøre en hel del. Uanset hvor vild du er med vand, vil det dog være en ret god ide at huske badedragten, når du skal på ferie. 

En badedragt er faktisk normalt ret behagelig at have på, og du kan derfor sagtens have den på hele dagen, under dit normale tøj, hvis du gerne vil have det behageligt og hele tiden være klar på at komme ud og svømme en lille tur. Hav derfor gerne flere badedragter med, så du kan skifte lidt i løbet af dagene. Det er i hvert fald en god ide, hvis du regner med nærmest at skulle bo i badedragten.

Menu
Top